صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصدوميت رمزي پيش از ديدار با چلسي

کد خبر: ۴۳۷۸۹۲
| |
1891 بازدید
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال تاييد کرد که آرون رمزي و ميکل آرتتا، ديدار مقابل چلسي را از دست خواهند داد و وضعيت جک ويلشر هم مشخص نيست.

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته آرسنال و تاتنهام در دربی لندن به مصاف یکدیگر رفتند که چمبرلین در دقیقه 74 موفق شد گل ناصر چادلی را پاسخ دهد و بازی را در ورزشگاه امیریتس به تساوی بکشاند. ولی آرتتا و رمزی، هر دو پیش از پایان نیمه ی اول مصدوم شدند و از زمین خارج شدند. ونگر تایید کرد که هر دو به دیدار مقابل گالاتاسرای و چلسی نخواهند رسید.

او گفت: " نمی‌دانم که چه مدتی از میادین دور خواهند بود. فکر می‌کنم مصدومیت رمزی و آرتتا از ناحیه ساق باشد و ویلشر در مچ پایش مشکل دارد. ویلشر را نمی‌دانم ولی آن دو برای دیدار مقابل چلسی آماده نخواهند بود."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟