صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امارات سخنان اردوغان را محکوم کرد

امارات عربی متحد ، سخنان 'رجب طیب اردوغان' رییس جمهوری ترکیه علیه مصر را محکوم و آن را دخالت آشکار در امور داخلی این کشور دانست.
کد خبر: ۴۳۷۳۸۱
| |
14481 بازدید

امارات عربی متحد ، سخنان 'رجب طیب اردوغان' رییس جمهوری ترکیه علیه مصر را محکوم و آن را دخالت آشکار در امور داخلی این کشور دانست.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری دوغان ، وزارت خارجه امارات عربی متحد روز جمعه در اطلاعیه ای اظهارات اردوغان در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر حاکمیت دولت کودتا در مصر را دخالت آشکار درامور داخلی مصر ارزیابی کرد.

در اطلاعیه وزارت خارجه امارات آمده است : از سخنان اردوغان در خصوص دولت مصر و سوء استفاده او از تریبون سازمان ملل برای حمله غیرقابل قبول به مشروعیت مصر، شگفت زده شدیم.

امارت عربی متحد سخنان اردوغان را غیرمسوولانه و اقدامی در جهت تحریک احساسات عرب ها توصیف کرد و افزود: اردوغان باید از توهین به دولت و ملت مصر دست بردارد.

روز گذشته نیز وزارت خارجه مصر به سخنان رییس جمهوری ترکیه در نشست سازمان ملل، واکنش نشان داد و ان را محکوم کرد.

رییس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه در سخنرانی خود در سازمان ملل گفت: سازمان ملل و کشورهای به اصطلاح دمکراتیک غرب با سکوت خود در مقابل کودتای نظامی علیه دولت مشروع 'محمد مرسی' در مصر به این کودتا مشروعیت بخشیدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟