صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
روئینگ بازیهای آسیایی

همه ایرانی ها به شانس مجدد رفتند

کد خبر: ۴۳۵۶۳۴
| |
4404 بازدید
در صبح روز نخست مسابقات قایقرانی روئینگ بازیهای آسیایی، نمایندگان ایران همگی به رپه شاژ(شانس مجدد) رفتند.

به گزارش ایسنا، رقابتهای روئینگ بازیهای آسیایی در اینچئون آغاز شد که عاقل حبیبیان در ماده روئینگ تک نفره سبک وزن با زمان یک دقیقه و 43 ثانیه و 86 صدم ثانیه در رده سوم قرار گرفت و در مرحله باید در گروه رپه شاژ مسابقه دهد.

در این ماده لی هاک بئوم از کره جنوبی و دوشینات از هند اول و دوم شدند و به فینال A راه یافتند.

همچنین در روئینگ چهار نفره، تیم ایران با ترکیب سیاوش سعیدی، خشایار عباس آبادی، مسعود فتحی و صابر نادری با زمان یک دقیقه و 31 ثانیه و 4 صدم ثانیه، در گروه پنج تیمی، چهارم شد و به مرحله رپه شاژ رفتند.

در بخش بانوان نیز تیم روئینگ چهار نفره سبک وزن ایران با ترکیب سولماز عباسی، مهسا جوار، نازنین ملایی و حمیرا برزگر با زمان یک دقیقه و 42 ثانیه و 71 صدم ثانیه، در گروه خود دوم شد و به مرحله رپه شاژ رفت. در این ماده تیم اندونزی اول شد و به فینال A رسید.

همچنین در روئینگ تک نفره بانوان نازنین رحمانی در گروه چهار نفره، دوم شد و به شانس مجدد رفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟