صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پوتین و پروشنکو خواستار آتش‌بس پایدار شدند

کد خبر: ۴۳۲۵۴۳
| |
2596 بازدید

رؤسای جمهور اوکراین و روسیه طی گفت‌وگویی تلفنی با اشاره به رعایت کامل توافقنامه آتش‌بس منعقده، خواستار تداوم این آتش‌بس شدند.

به گزارش خبرگزای فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر ریاست جمهوری اوکراین امروز اعلام کرد: «پترو پروشنکو» و «ولادیمیر پوتین» رؤسای جمهور اوکراین و روسیه طی گفت‌وگویی تلفنی اعلام کردند که توافق آتش‌بس منعقده در روز گذشته به طور کامل رعایت شده است.

دفتر ریاست جمهوری اوکراین همچنین اعلام کرد که دو رئیس‌جمهور طی این گفت‌‌وگوی تلفنی خواستار اتخاذ اقدامات لازم بمنظور تداوم این آتش‌بس شدند.

نمایندگان اوکراین و استقلال‌طلبان روز جمعه (دیروز) پس از پایان مذاکرات «میسنک»، بر سر شروع آتش‌بس از ساعت 6 عصر جمعه به وقت کی‌یف (15 به وقت گرینویچ) توافق کردند.

«پترو پروشنکو» رئیس جمهور اوکراین و سازمان همکاری و امنیت اروپا نیز با صدور بیانیه‌هایی، امضای این موافقت‌نامه را تأیید کردند.

مقامات کی‌یف می‌گویند که بر اساس بندهای این توافقنامه، سربازان روس میبایست از خاک اوکراین خارج شده و تا مرزهای کشور خود عقب‌نشینی کنند.

«پترو پروشنکو» رئیس‌جمهور اوکراین نیز  با صدور فرمانی به رئیس ستاد مشترک ارتش کشورش، از آنها خواست از ساعت 6 به وقت محلی، مفاد آتش‌بس را اجرایی کنند. وی هم‌چنین خواستار کنترل موثر نحوه اجرای آتش‌بس توسط جامعه بین الملل شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟