صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکارچی پلنگ به 3 سال حبس محکوم شد

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: شکارچی پلنگ در مانه و سملقان به 3 سال حبس محکوم شد.
کد خبر: ۴۲۹۹۱۴
| |
4746 بازدید

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: شکارچی پلنگ در مانه و سملقان به 3 سال حبس محکوم شد.

به گزارش فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی سید علی اصغر مطهری در این باره  اظهار کرد: بر اساس کسب اطلاع توسط مأموران محیط زیست شهرستان مانه و سملقان و با هماهنگی دادستان شهرستان، مأموران به صورت نامحسوس با یک سری عملیات ویژه برای شناسایی محل اختفا و معامله پوست وارد عمل شدند.

وی افزود: 2 نفر متخلف در حین معامله دستگیر و با هماهنگی دستگاه قضایی به دادسرا معرفی شدند.

به گفته مطهری این پلنگ در زمستان سال  گذشته در منطقه شکار ممنوع بهکده رضوی کشته شده بود و پوست آن برای فروش در شهرستان مانه و سملقان در حال خرید و فروش و جابه‌جایی بود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی اظهار کرد: این  شکارچی متخلف که دارای سابقه شکار غیر مجاز حیوانات وحشی بوده به حبس سه سال محکوم شد.

وی با تقدیر از مسئولین قضایی شهرستان مانه و سملقان به خاطر این حکم اظهار امیدواری کرد این همکاری‌ها موجبات بازدارندگی در شکار حیات وحش شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟