صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هولوکاست صهیونیستها در غزه

خالد مشعل ˈ رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ( حماس ) تاکید کرد که مقاومت همچنان بر خواسته های خود و از جمله رفع محاصره نوار غزه پافشاری می کند و به هیچ عنوان از حقوق خود عقب نشینی و چشم پوشی نمی کند .
کد خبر: ۴۲۷۹۰۱
| |
3723 بازدید
خالد مشعل ˈ رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ( حماس ) تاکید کرد که مقاومت همچنان بر خواسته های خود و از جمله رفع محاصره نوار غزه پافشاری می کند و به هیچ عنوان از حقوق خود عقب نشینی و چشم پوشی نمی کند .

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری مصری ˈ محیط ˈ خالد مشعل تاکید کرد مقاومت آمادگی دارد تا آخر از خود و سرزمینش دفاع کند.

وی افزود : مردم فلسطین از 100 سال پیش تاکنون می جنگند و با یک ماه یا یک سال یا چند سال جنگیدن خسته نمی شوند.

وی تصریح کرد : رژیم صهیونیستی به دروغ می گوید حماس آتش بس را نقض کرده است. این رژیم بار دیگر نیز همانند گذشته به دروغ متوسل شده است ؛ این رژیم قبلا هم به بهانه ربوده شدن یک سرباز آتش بس را نقض کرد ،حقیقت این است که این رژیم پیوسته برای نقض آتش بس برنامه ریزی می کرده است تا فرماندهان و رهبران مقاومت را ترور کند اما با وجود همه تلاش هایش با شکست مواجه شد .

خالد مشعل در ادامه نتانیاهو را قاتل کودکان توصیف کرد و گفت: اسراییل در نوار غزه مرتکب یک هولوکاست واقعی شد.

رییس دفتر سیاسی حماس سخنان مقام های رژیم صهیونیستی مبنی بر برنامه ریزی حماس برای کودتا ضد تشکیلات خودگردان فلسطین را تکذیب کرد.

وی در پایان پیش بینی کرد اسراییل به شرایط مقاومت و از جمله برداشتن محاصره نوار غزه تن در دهد .

گفتنی است عصر سه شنبه رژیم صهیونیستی حملات خود به نوار غزه را از سر گرفت .

در تجاوز 46نظامی 46 روزه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ، حدود دو هزار و 60 فلسطینی به شهادت رسیده و بالغ بر 10 هزار نفر دیگر نیز زخمی شده اند .
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان