صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هاموند: داعش تهدیدی وحشتناک علیه عراق است

کد خبر: ۴۲۶۲۰۳
| |
2033 بازدید

وزیر امور خارجه انگلیس تاکید کرد که دولت لندن هرگونه درخواست برای ارسال تسلیحات به نیروهای کردستان عراق را با کمال میل بررسی می‌کند تا به تهدید وحشتناک داعش پایان دهد.

به گزارش(ایسنا)، به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس پیش از شرکت در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: انگلیس درخواست‌های نیروهای کردستان را در ارسال تسلیحات برای مقابله با تهدیدهای وحشتناک داعش مدنظر قرار می‌دهد و فرصت‌های همکاری را برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به نیروهای کرد در نظر می‌گیرد و از نخست‌وزیر جدید عراق نیز حمایت می‌کند.

هاموند ادامه داد: ما به دنبال بررسی اوضاع اوکراین، عراق و غزه هستیم. فرانسه حمایت و تمایل خود را در تامین تسلیحات برای نیروهای عراقی اعلام کرده و انگلیس نیز گفته است که این مساله را بررسی می‌کند اما کشورهای عضو باید از فرصت مذکور برای همکاری با یکدیگر استفاده کنند و به نخست‌وزیر جدید عراق بگویند که این کشور نیازمند یک دولت جامع معرف تمام مردم عراق است که بتواند تهدید داعش را خنثی کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟