صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نجات نوزاد زن باردار پس از حادثه مرگبار

مسئولان یک بیمارستان در هنگ کنگ روز پنجشنبه اعلام کردند پس از انجام عمل فوری سزارین روی یک زن که فوت کرده بود، نوزاد او را نجات دادند.
کد خبر: ۴۲۵۶۳۶
| |
10298 بازدید

مسئولان یک بیمارستان در هنگ کنگ روز پنجشنبه اعلام کردند پس از انجام عمل فوری سزارین روی یک زن که فوت کرده بود، نوزاد او را نجات دادند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مسئولان این بیمارستان در این باره اعلام کردند افتادن یک تنه درخت روی این مادر باعث شد وی بیهوش شود. وی به سرعت به یکی از بیمارستان های محلی انتقال داده شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از هنگ کنگ، بر اساس اعلام مسئولان بیمارستان، این زن باردار که 37 سال سن داشت زمانی که به بیمارستان رسانده شد فوت کرده بود. وضعیت نوزاد نیز ناپایدار اعلام شده است.

علت افتادن تنه درخت روی این زن باردار، توفان های موسمی اعلام شد که در ماه های تابستان در این منطقه رخ می دهد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار