صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زمان استیضاح هفته آینده مشخص می شود

کد خبر: ۴۲۴۸۸۵
| |
1931 بازدید

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت 10 روز فرصت دارد که زمان حضور در مجلس برای استیضاح وزیر علوم را اعلام کند، گفت: به احتمال بسیار هیأت رئیسه مجلس زمان این استیضاح را در جلسات هفته آینده مجلس مشخص می کند.

علی لاریجانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 21مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، پس از اعلام وصول استیضاح وزیر علوم، گفت: بحث استیضاح وزیرعلوم چندی پیش بین نمایندگان مطرح و جلساتی بین نمایندگان طراح استیضاح کننده برگزار شد و نمایندگان اصرار داشتند که این استیضاح اعلام وصول شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی  ادامه داد: در جلسه علنی امروز مجلس این استیضاح اعلام وصول شد و دولت 10 روز فرصت دارد که بررسی های لازم را انجام داده و اطلاع دهد که چه روزی را آمادگی دارد که در خصوص این استیضاح در مجلس حضور یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟