صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيشنهاد چند تيم آلماني و هلندي به جهانبخش

کد خبر: ۴۲۴۵۰۷
| |
4988 بازدید
|
۲
عليرضا جهانبخش با وجود پيشنهاد از چند تيم آلماني و هلندي مي‌خواهد در نايمخن بماند.

نايمخن در هفته‌ نخست ليگ دسته دو هلند شب گذشته (يکشنبه) به ديدار تيم دوم آيندهوون رفت و موفق شد با نتيجه‌ سه بر يک به برتري برسد.

عليرضا جهانبخش، مهاجم جوان ايراني يکي از بهترين بازيکنان زمين که موفق شد علاوه بر اين که گل سوم تيمش را در دقيقه‌ 78 به ثمر رساند يک پنالتي براي نايمخن بگيرد تا اين تيم هفته‌ نخست اين رقابت‌ها را با برد شروع کند.

رود برود، سرمربي نايمخن پس از پيروزي تيمش برابر آيندهوون گفت: تنها در يک صورت مي‌توانيم در اين ليگ سخت موفق شويم و آن هم اين است که کاملا جنگنده ظاهر شويم. فصل گذشته دوردشت تا هفته‌هاي پاياني صدرنشين بود اما در نهايت ويلم‌تيلبورگ توانست به ليگ برتر هلند صعود کند.

عليرضا جهانبخش که فصل گذشته بازي‌هاي خوبي را براي تيمش به نمايش گذاشته بود، در هفته‌ نخست ليگ دسته دو هلند نيز درخشش خود را ادامه داد و توانست گل سوم تيمش را به ثمر برساند.

رسانه‌هاي هلندي اعلام کردند که مهاجم جوان ايراني از چند تيم آلماني و هلندي پيشنهاد دارد اما جهانبخش ترجيح مي‌دهد تا در تيم نايمخن بماند. نقل و انتقالات تابستاني تقريبا تا دو هفته‌ ديگر ادامه خواهد داشت و احتمال دارد جهانبخش نايمخن را در اين مدت ترک کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۸
1
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
1
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟