صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دامنه‌های اینترنتی ایران قابل مصادره نیست

مؤسسه آیکان تصریح کرد که دامنه‌های اینترنتی ایران (مانند ir.) «دارایی» نیست و نمی‌توان آنها را توقیف یا مصادره کرد.
کد خبر: ۴۲۱۶۱۸
| |
3463 بازدید

مؤسسه آیکان که مدیریت تخصیص دامنه‌های اینترنتی کشورها را در اختیار دارد، در پاسخ به رأی دادگاه فدرال امریکا علیه دامنه‌های اینترنتی ایران اعلام و تصریح کرد که دامنه‌های اینترنتی ایران (مانند ir.) «دارایی» نیست و نمی‌توان آنها را توقیف یا مصادره کرد.

به گزارش ایرنا، «جان جفری»مشاور عمومی آیکان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این دامنه‌ها دارایی نیستند که بتوان آنها را تصاحب کرد. آنها«بخشی از یک اینترنت واحد جهانی»هستندکه آیکان برای کمک به حفظ آنها خدمت ارائه می‌کند.

آیکان نوشت: دامنه‌های اینترنتی کشوری، بیشتر شبیه کدهای پستی هستند که مسیریابی و خدمات اداری را برای نام‌های دامنه‌ای که در «دامنه سطح بالای کد کشوری» (ccTLD) به ثبت رسیده‌اند، بسادگی فراهم می‌سازد.

این مقام آیکان افزود: اگر آیکان دخالت کند و خود این دامنه‌ها را به گونه دیگری تعیین کند، این کار موجب اختلال در کار افراد، تاجران و سازمان‌های خیریه‌ای می‌شود‌ که از نام دامنه‌ای استفاده می‌کنند که به این کدها ختم می‌شوند. آیکان در بیانیه خود نوشت که این سازمان از لحاظ فنی توانایی کاری را که شاکیان این دادگاه درخواست کرده‌اند، ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟