صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افشارزاده: تيم خوبي را جمع کرديم

کد خبر: ۴۱۷۵۴۵
| |
2631 بازدید
مديرعامل استقلال با اعلام رضايت از وضعيت فعلي تيمش مي‌گويد، در رعايت سقف بودجه توجه و دقت لازم را داشته است.

بهرام افشارزاده درباره تمديد قرارداد تيموريان با استقلال براي فصل پيش رو گفت: ما جلسات متعددي داشتيم تا اين بازيکن را راضي به ماندن بکنيم و تمايل زيادي به حضور تيموريان در استقلال داشتيم. از ايشان هم تشکر مي کنم که قبول کردند در استقلال بمانند. البته جا دارد من از طريق شما از همه بازيکناني که اين فصل با ما کنار آمدند و به توافق رسيدند تشکر کنم. همه بازيکنان ما از خودگذشتگي کردند و با ما توافق کردند که سال بعد هم در استقلال باشند.

به گزارش ايسنا، او در واکنش به برخي اظهارات مبني بر اينکه استقلال سقف بودجه‌اش را رعايت نکرده است، بيان کرد: اصلا اين صحبت صحيح نيست. ما کاملا در رعايت سقف بودجه توجه و دقت داشتيم. اصلا آقاي نظري جويباري يکي از کارهاي خوبش همين بود که به اين مسئله توجه داشت و با بازيکنان توافق مي کرد. متاسفانه از اين شايعات بي اساس هميشه دور و بر ما وجود دارد.

مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که چه شد جذب انصاري‌فرد از دستور کار باشگاه استقلال خارج شد، اظهار کرد: حضور اين بازيکن تقريبا در استقلال منتفي است. انصاري‌فرد از چند تيم پيشنهاد دارد که مذاکرات خوبي هم با آنها داشته است و خيلي بعيد است در تيم ما حاضر شود.

او در پاسخ به اين سوال که آيا تيمش در جام شهدا شرکت مي‌کند، گفت: بله، ما حتما در اين جام شرکت مي کنيم. ما تعهد داده‌ايم و به ‌آن پايبند هستيم. اين ديدارها از سويي ديگر مي تواند به لحاظ فني به تيم جهت آماده سازي بيشتر کمک کند.

افشارزاده در پايان با ابراز خرسندي از وضعيت تيمش افزود: به شخصه از وضعيت تيم خيلي راضي هستم. نظري جويباري فعاليت خوبي داشتند و از زحمات‌شان تشکر مي کنم که تيم خوبي را جمع کردند. تيم‌مان هم احتمالا از يکشنبه تمريناتش را در تهران ادامه مي‌دهد و اميدوارم که فصل خوبي را براي هواداران رقم بزنيم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟