صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد شديد بازيکن فصل گذشته پديده

کد خبر: ۴۱۶۸۲۲
| |
3767 بازدید
بازيکن فصل گذشته تيم پديده خراسان گفت: متاسفانه با وجود طلبي که از باشگاه داريم آقايان حتي پاسخ تماس‌هاي‌مان را نمي‌دهند.

عباس پورخسرواني درباره طلبش از باشگاه پديده بيان کرد: پول قراردادم با باشگاه پديده تسويه شده‌ است اما پول پاداش صعود به ليگ برتر را با وجود اين‌که 3ماه از صعود تيم فوتبال پديده به ليگ برتر مي‌گذرد به ما نداده‌اند.

به نقل از ايسنا، پورخسرواني خاطرنشان کرد: نکته جالب توجه اين است که در باشگاه هيچ‌کس هم پاسخ‌گو نيست. وطن‌خواه مديرعامل باشگاه، جواب تماس‌هاي‌مان را نمي‌دهد، سرپرست جديد باشگاه را هم نمي‌شناسم و به امور مالي هم که زنگ زدم گفت در باشگاه تصميم‌گيرنده نيست. به من گفتند اين روز‌ها در حال تيم بستن هستيم و به همين دليل است که پول شما را نمي‌دهيم اما اگر ما نبوديم الان پديده در ليگ برتر بود که بخواهد تيم ببندد؟

بازيکن سابق تيم فوتبال پديده با اشاره به رفتار مسئولان باشگاه پديده گفت: از وقتي تيم به ليگ برتر صعود کرد، آقايان به خود حتي زحمت تماس و خسته‌نباشيد گفتن هم ندادند. به احتمال زياد فردا يا پس‌فردا به فدراسيون برويم تا شرايط را براي رسيدن به حق‌مان بررسي کنيم.

پورخسرواني با يادآوري زحماتي که سال گذشته، بازيکنان و کادرفني پديده براي ليگ برتري شدن اين تيم کشيدند، افزود: ما تيمي را که از صفر شروع کرده‌ بود را در 8ماه ليگ برتري کرديم، کاري که 5سال بود کسي نتوانسته‌ بود در مشهد انجام دهد؛ کم‌لطفي است که همه چيز ناگهان فراموش شود.

وي در رابطه با ادامه همکاري با باشگاه پديده تصريح کرد: من با ميثاقيان به اين تيم آمدم. حرف‌هاي زيادي زده مي‌شود مبني بر اين‌که پديده من را نخواسته يا مسائل ديگري که همه مي‌گويند. فقط در پاسخ بايد بگويم که اگر تيم سال گذشته ما حفظ مي‌شد و 2 يا 3 بازيکن به تيم اضافه مي‌شدند، شک نکنيد که اين تيم مدعي مي‌شد.

پورخسرواني با اشاره به آمار فوق‌العاده ميثاقيان در آوردن تيم‌ها به ليگ برتر گفت: من هنوز هم از کنار رفتن ميثاقيان شوکه‌ام. واقعا نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد که به يک‌باره همه چيز تغيير کرد. ميثاقيان تيمي که خودش درست کرد و بالا آورد را دوست داشت اما بايد ببينيد با او چه کردند که شرايط برايش سخت شد و از تيم رفت.

وي در رابطه با پيشنهاد‌هايش براي سال آينده بيان کرد: از يکي دو تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم اما تصميم دارم به جايي بروم که ميثاقيان سرمربي‌اش باشد، براي همين منتظرم تا ميثاقيان تيمش را انتخاب کند. خوشبختانه ميثاقيان با آن آمار مثال‌زدني هميشه خريدار دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟