غیر استاندارد بودن وزن مرغ های ایرانی

معاون بهبود تولیدات دامی استان اردبیل گفت:طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، وزن مطلوب لاشه مرغ برای مصرف ۸۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰گرم است ولی در ایران لاشه های مرغ بین یک هزار و ۴۰۰تا یک هزار ۸۰۰گرم وزن دارد.
کد خبر: ۴۱۶۲۵۲
|
۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰ 14 July 2014
|
10877 بازدید
معاون بهبود تولیدات دامی استان اردبیل گفت:طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، وزن مطلوب لاشه مرغ برای مصرف ۸۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰گرم است ولی در ایران لاشه های مرغ بین یک هزار و ۴۰۰تا یک هزار ۸۰۰گرم وزن دارد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر تکلوی دیروز در جلسه بررسی وضع کشتار مرغ در استان اردبیل افزود: براساس استاندارد بهداشت جهانی دوره پرورش مرغ باید بین 40 تا 42روز باشد که این دوره در ایران بین 55 تا 60 روز است.

وی بیان کرد: بالا رفتن سن مرغ مضراتی از جمله پایین آمدن کیفیت لاشه، بالا رفتن چربی محوطه بطنی، کاهش ضریب تبدیل غذایی و ... دارد.

او با بیان اینکه اگر زمان پرورش مرغ را به 42 روز برسانیم مصرف آنتی بیوتیک و هزینه های واکسیناسیون به حداقل می رسد اظهار کرد: مصرف مرغ استاندارد و با کیفیت نیاز به فرهنگ سازی در جامعه دارد و مردم باید از مزایای این گونه مرغ ها آگاه شوند.


استان اردبیل سالانه نزدیک به 15 هزار تن گوشت مرغ و پنج هزار و 500 تن تخم مرغ تولید می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت