صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موناکو براي چک دام پهن کرد

کد خبر: ۴۱۶۱۷۶
| |
1940 بازدید
بازگشت تيبو کورتوآ به چلسي مي تواند زنگ خطر را براي پترچک پا به سن گذاشته به صدا در آورد و همين شايد دليلي شود تا او در نهايت مجبور به جدايي از تيم آبي‌پوش شهر لندن شود.

به نوشته روزنامه ديلي استار، باشگاه موناکو براي امضاي قرارداد با سنگربان چک تبار چلسي سخت در تلاش است. حضور کورتوآ جوان در استمفورد بريج به اين شايعه دامن مي‌زند که شايد چک براي ادامه فوتبالش راهي تيمي جديد شود اما او هنوز به بازگشت سنگربان فصل گذشته اتلتيکو مادريد به لندن واکنشي نشان نداده است.

به غير از موناکو که خواهان همکاري با چک است، پاري‌سن ژرمن هم به دنبال جذب اين سنگربان نام آشناست. اين در حالي است که ژوزه مورينيو سرمربي چلسي اعتقاد زيادي به چک دارد و به نظر مي‌رسد در فصل جديد هم او دروازه بان اول آبي‌هاي شهر لندن باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟