صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بوکوحرام حامی ابوبکر البغدادی شد

ابوبکر شکائو رییس گروه تروریستی بوکوحرام نیجریه از گروه تروریستی داعش که بخش هایی از عراق و سوریه را در اشغال خود دارد، حمایت کرد
کد خبر: ۴۱۵۹۵۲
| |
7511 بازدید

ابوبکر شکائو رییس گروه تروریستی بوکوحرام نیجریه از گروه تروریستی داعش که بخش هایی از عراق و سوریه را در اشغال خود دارد، حمایت کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه از لاگوس، شکائو در یک فیلم ویدویی که روز یکشنبه منتشر شد، ˈابوبکر البغدادیˈ رییس داعش، ˈایمان الظواهریˈ رییس القاعده و ˈملاعمرˈ فرمانده طالبان را براداران خود خواند و برای آنها دعا کرد.

گروه تروریستی بوکوحرام وابسته به القاعده، مرتکب جنایت های زیادی از جمله ربودن صدها دختر و زن در کشور آفریقایی نیجریه شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟