ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرکل: موضوع جاسوسی‌های آمریکا جدی است

صدراعظم آلمان با جدی دانستن موضوع فعالیت جاسوس ۲ جانبه برای آمریکا، گفت که در صورت اثبات، چنین اتفاقی تناقضی در روح روابط ۲ کشور است.
کد خبر: ۴۱۴۰۱۰
| |
3901 بازدید

صدراعظم آلمان با جدی دانستن موضوع فعالیت جاسوس ۲ جانبه برای آمریکا، گفت که در صورت اثبات، چنین اتفاقی تناقضی در روح روابط ۲ کشور است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری «راشاتودی»، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان گفت که اتهامات مبنی بر فعالیت جاسوس 2 جانبه در آلمان برای آمریکا موضوعی جدی است و اگر درستی آن ثابت شود، تناقضی در روح روابط  2 جانبه خواهد بود.

«توماس دیمیتزیره» وزیر کشور آلمان هم در این مورد گفت که دولت این کشور از واشنگتن خواسته است تا درباره همکاری با این مرد آلمانی توضیح دهد.

آمریکا تاکنون به دستگیری این کارمند 31 ساله سرویس امنیت آلمان واکنشی نشان نداده است.

در آخرین مورد از جاسوسی‌های آمریکا، وزارت خارجه آلمان روز جمعه سفیر آمریکا در این کشور را احضار کرد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که سرویس‌های اطلاعاتی آلمان، فردی را به اتهام جاسوسی برای آمریکا، بازداشت کردند.

این فرد ظاهرا برای سرویس اطلاعات داخلی آلمان موسوم به (BND) کار می‌کرد، اما گفته می‌شود که وی جاسوس دوجانبه بوده و به نفع آمریکایی‌ها هم جاسوسی می کرده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار