صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرقت از خودرو‌هاي مدل بالا با تيرکمان

کد خبر: ۴۱۱۱۴۳
| |
5298 بازدید

رئيس پليس آگاهي استان فارس از دستگيري دو سارق حرفه‌اي که با استفاده از تيرکمان اقدام سرقت مي‌کردند، خبرداد.

به گزارش مردم سالاری، سرهنگ سيروس حيدري رئيس پليس آگاهي استان فارس در تشريح خبر فوق اظهار داشت: ماموران کلانتري وليعصر شيراز هنگام گشت زني در سطح شهر به شخصي به نام «مراد» که يک عدد لپ تاپ و يک جلد شناسنامه به همراه داشت مشکوک شده و وي را به عنوان مظنون به پليس آگاهي انتقال دادند.

 وي با بيان اينکه در بررسي سوابق «مراد» مشخص شد او از سارقان حرفه‌اي شهر شيراز است، افزود: متهم مورد بازجويي قرار گرفت و به 35 فقره سرقت داخل خودرو با همدستي فردي به نام اکبر اعتراف کرد.

رئيس پليس آگاهي فارس بيان کرد: تاکنون 25 تن از شکات شناسايي و همدست ديگر سارق نيز دستگير شد و در بازرسي از منزل متهم بيش از 30 جلد شناسنامه، کارت عابر بانک متعلق به افراد مختلف و يک عدد تير کمان که از او براي شکستن شيشه استفاده مي‌کرد، کشف شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟