صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فليني: اگر قهرمان شويم موهايم را کوتاه مي‌کنم

کد خبر: ۴۰۹۴۵۲
| |
3429 بازدید
تيم ملي بلژيک بازي اول خود در جام جهاني را به زحمت و با دو گل دقايق انتهايي از الجزاير برد تا گام اول را با پيروزي پشت سر بگذارد.

زننده گل اول اين تيم کسي نبود جز مروانه فليني بازيکن تيم منچستر يونايتد کسي که مدل موهاي او به سبک دهه 70 ميلادي است و بخاطر همين مدل موي عجيبش شهرت بسياري دارد.

او امروز در پايان تمرين تيم بلژيک حرف جالبي را بيان کرد. فليني قول داد که در صورت قهرماني تيم بلژيک در جام جهاني موهايش را کوتاه کند.

البته اين حرف جديدي نيست او پيشتر از اين قول داده بود که در صورت قهرماني يونايتد در ليگ قهرمانان موهايش را کوتاه کند که البته يونايتد قهرمان نشد.

در هر صورت  به نظر مي رسد او سنگ هاي بزرگي بر مي دارد. نه يونايتد امسال تيمي در قواره هاي قهرماني اروپا بود و نه بلژيک در حد قهرماني جهان است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟