صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات دیدار مجمع نمایندگان فارس با وزیر ورزش

کد خبر: ۴۰۸۷۷۶
| |
2531 بازدید

نماینده مردم شیراز در مجلس با مثبت ارزیابی کردن دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان فارس با وزیر ورزش و جوانان، گفت: تلاش برای استفاده از ظرفیت خیرین، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای بهبود وضعیت ورزش استان فارس از موضوعات مهم جلسه مذکور به شمار می‌رفت.

جعفر قادری در گفت وگو با خانه ملت،‌ در تشریح جزئیات دیدار مجمع نمایندگان فارس با وزیر ورزش و جوانان،‌ افزود: بحث‌های اعتباری در حوزه ورزش و جوانان مهم‌ترین دغدغه نمایندگان این استان بود همچنین بررسی سهم استان فارس از کل اعتبارات این وزارتخانه از دیگر موضوعات مطرح شده به شمار می‌رفت.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی،‌ با بیان اینکه مواردی همچون نحوه تامین منابع مالی برای تکمیل پروژه های ورزشی در استان نیز بحث و بررسی شد،‌ ادامه داد: بر این اساس قرار شد وزارت ورزش و جوانان یکسری تسهیلاتی برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای بهبود وضعیت ورزش این استان در نظر گیرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم،‌ با یادآوری توضیحات وزیر ورزش در جلسه با اعضای مجمع نمایندگان استان فارس، تصریح کرد: گودرزی براین نکته تاکید داشت که وضعیت اعتباری وزارت ورزش و جوانان مطلوب نیست اما بااین وجود تلاش وزارتخانه بر این است تا با استفاده از ظرفیت خیرین، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به مشکلات ورزش استان رسیدگی کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، گفت: ایجاد بستر مناسب برای حمایت از ورزشکاران این استان از دیگر برنامه‌ها و طرح‌هایی بود که از سوی وزیر ورزش و جوانان مطرح شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟