ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عراقچی: درباره عراق مذاکره نکردیم

معاون وزیر خارجه ایران در پاسخ به این پرسش که در مذاکرات‌تان با آمریکا درباره موضوع عراق هم بحث شد؟ گفت: خیر؛ فقط موضوع هسته‌ای مورد بحث قرار گرفت.
کد خبر: ۴۰۸۷۲۵
| |
3991 بازدید

معاون وزیر خارجه ایران در پاسخ به این پرسش که در مذاکرات‌تان با آمریکا درباره موضوع عراق هم بحث شد؟ گفت: خیر؛ فقط موضوع هسته‌ای مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران با 1+5 هم‌چنین از دیدار ظریف با آمانو در صبح روز سه‌شنبه قبل از شروع نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و ۱+5 خبر داد و افزود: دیدار دو جانبه هیات ایرانی با نمایندگان چین و روسیه نیز قبل از شروع نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و ۱+5 در روز سه‌شنبه برگزار می‌شود.

نشست سه جانبه ایران، آمریکا و اشتون عصر امروز در وین برگزار شد و برخی منابع آمریکایی از احتمال مذاکرات ایران و عراق در وین درباره عراق خبر داده بودند.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با یاهونیوز اظهار کرد: کشورش آماده مذاکره با ایران درباره عراق است و گزینه همکاری نظامی با ایران برای مبارزه با شبه‌نظامیان داعش را غیرممکن ندانست.

وی ادامه داد: اگر ایران بتواند برای پایان دادن به خشونت‌ها درعراق و بازسازی اعتماد در دولت عراق کمک کند، واشنگتن آماده است با تهران گفتگو کند.

در عین حال مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند که در مذاکرات وین فقط درباره موضوع هسته‌ای مذاکره خواهند کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار