میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بشار اسد صدها تن از زندانیان را عفو کرد

روز چهارشنبه 320 نفر از زندان مرکزی منطقه شمال حلب آزاد شده‌اند.
کد خبر: ۴۰۵۸۹۱
| |
5984 بازدید
بنا بر اعلام گروه موسوم به ناظر حقوق بشر سوریه، «بشار اسد» در هفته گذشته و پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری صدها نفر از زندانیان این کشور را عفو کرده است.

به گزارش فارس به نقل از شبکه «پرس‌تی‌وی»، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری، صدها نفر از زندانیان را مورد عفو قرار داده است.

بنا بر اعلامیه روز جمعه گروه موسوم به «ناظر حقوق بشر سوریه»، روز چهارشنبه 320 نفر از زندان مرکزی منطقه شمال حلب آزاد شده‌اند. همچنین 480 نفر از زندان «عدرا» در استان دمشق آزاد خواهند شد.

آنطور که این گروه اعلام کرده، تمام زندانیان «عدرا» دستور عفو آنان صادر شده، با اتهامات مربوط به اقدامات تروریستی بازداشت شده‌اند.

روز چهارشنبه اعلام شد که آقای اسد توانسته با کسب 88.7 درصد از آرا، بار دیگر به عنوان ریاست‌جمهوری سوریه دست یابد. گروه‌های تروریستی تلاش زیادی کردند تا از برگزاری انتخابات جلوگیری کنند، اما رأی‌گیری تقریبا بدون هرگونه مشکلی برگزار شد و ناظران بین‌المللی هم روند انتخابات را دموکراتیک و شفاف توصیف کردند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت