تذکر هیات‌نظارت‌ به کیهان و 9 دی

هیات نظارت بر مطبوعات با فعالیت 43 نشریه و دو پایگاه اطلاع رسانی موافقت کرد، همچنین به نشریات کیهان، 9 دی و افکار تذکر داد.
کد خبر: ۴۰۳۳۵۶
|
۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۵ 26 May 2014
|
8916 بازدید
هیات نظارت بر مطبوعات با فعالیت 43 نشریه و دو پایگاه اطلاع رسانی موافقت کرد، همچنین به نشریات کیهان، 9 دی و افکار تذکر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیأت نظارت برمطبوعات در جلسه روز دوشنبه شماری از تقاضاهای صدور مجوز نشریات را مورد بررسی قرار داد که طی آن 43 نشریه و دو پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی مجوز انتشار دریافت کردند.

در ادامه این جلسه تقاضای تغییر وضعیت، تغییر صاحب امتیازی و تغییر مدیرمسئولی 33 نشریه مورد رسیدگی قرار گرفت.

در این جلسه همچنین هیأت نظارت برمطبوعات، به نشریات ˈ افکارˈ به استناد بند 11 ماده 6 قانون مطبوعات، ˈ9 دیˈ به استناد بندهای 8 و 11 ماده 6 قانون مطبوعات، ˈاندیشه پویاˈ به استناد بند 11 ماده 6 قانون مطبوعات و ˈکیهانˈ به استناد بند 11 ماده 6 قانون مطبوعات تذکر داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت