صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ قاضی مدیرخراسانی به ادعای وکیل رحیمی

رییس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران گفت که مشخص نیست مطالعه پرونده محمدرضا رحیمی چه زمانی به اتمام می‌رسد.
کد خبر: ۴۰۲۰۵۲
| |
7327 بازدید

رییس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران گفت که مشخص نیست مطالعه پرونده محمدرضا رحیمی چه زمانی به اتمام می‌رسد.

قاضی سیامک مدیرخراسانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مطالعه پرونده معاون اول دولت دهم هنوز به اتمام نرسیده و مشخص نیست چه زمانی مطالعه این پرونده تمام می‌شود.

وی در خصوص اظهارات وکیل‌مدافع محمدرضا رحیمی مبنی بر اینکه تاکنون برای مطالعه پرونده توسط وی تعیین وقت نشده است، گفت: خاطرنشان کرد: در هیچ کجا شعبه‌ دادگاه به وکیل نمی‌گوید که بیا پرونده موکلت را مطالعه کن.

رییس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران ادامه داد: طبق قانون وکیل مدافع باید به دادگاه مراجعه کند و تقاضای مطالعه پرونده موکلش را داشته باشد.

به گزارش ایسنا قاضی مدیرخراسانی 24 اردیبهشت ماه به ایسنا گفته بود که مطالعه پرونده محمدرضا رحیمی - معاون اول دولت دهم - تا یک هفته دیگر به پایان می‌رسد.

دادستانی تهران روز شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که از محمدرضا رحیمی تحقیق به عمل آمده و در حال حاضر با صدور قرار وثیقه‌ مناسب و تأمین آن، آزاد است.

سخنگوی قوه قضاییه نیز در نشست خبری 12 اسفند در پاسخ به سئوالی درباره صحت صدور قرار مجرمیت یکی از مسئولان دولت سابق در پرونده‌های بیمه و ارز و وجود 25 یا 29 عنوان اتهامی برای او، گفت: اصل موضوع صحیح است و قرار مجرمیت برای این فرد صادر شده است، اما از تعداد اتهامات مطلع نیستم و در صورت اطلاع هم نمی‌توانستم بیان کنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟