صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توافق اولیه دی‌ماریا و آرسنال

کد خبر: ۴۰۰۷۴۳
| |
3421 بازدید
روزنامه میرر انگلیس از مذاکرات موفقیت‌آمیز آنخل دی‌ماریا و باشگاه آرسنال خبر داد و اعلام کرد این بازیکن آرژانتینی پس از پایان جام جهانی به تیم انگلیسی خواهد پیوست.

به گزارش ایسنا، آرسنال فردا (شنبه) در فینال جام حذفی انگلیس در ورزشگاه ومبلی لندن به دیدار هال سیتی می رود. رسانه‌های انگلیسی اعلام کردند باشگاه آرسنال مذاکرات موفقیت‌آمیزی با آنخل دی‌ماریا ستاره آرژانتینی رئال مادرید داشته است و این بازیکن آرژانتینی قرار است پس از پایان جام جهانی به آرسنال ملحق شود.

دی‌ماریا این فصل در تیم رئال مادرید عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت اما به نظر می‌رسد پس از پایان جام جهانی این بازیکن آرژانتینی پیراهن آرسنال را به تن کند. او همچنین در جام جهانی 2014 یکی از بازیکنان آرژانتین در این رقابت‌ها خواهد بود.

فصل گذشته نیز مسوت اوزیل هافبک آلمانی رئال مادرید با جدایی از این تیم پیراهن آرسنال را به تن کرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی