عزل فرماندار بروجرد به دستور روحانی+تکمیلی
در پی اقدام فرمانداری بروجرود در حذف برنامه سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی ، رییس جمهور دستور برکناری وی ، خطاب به وزیر کشور را صادر است.
به گزارش انتخاب پس از آنکه برخی جریان های افراطی بدون هیچ گونه تجمع و بیانیه و تنها با با ارسال چند پیغام خصوصی به فرماندار بروجرد، مانع سخنرانی نوه امام (ره) در همایش تبیین جایگاه علمی امام خمینی(ره) در شهرستان بروجرد شدند ، رییس جمهور ضمن آنکه خواستار عزل فرماندار این شهر شده ، دستور پیگیری دقیق این ماجرای تاسفبار را صادر کرده است.
نکته ی دیگر در مورد فرماندار عزل شده بروجرد آن است که وی پس از واکنش رسانه ها به چنین اقدامی، اعلام کرده که «لغو سفر سید حسن خمینی به لرستان بنا به خواست خودش بوده است»
همچنین شنیده شده که استاندار لرستان به دلیل برخی «قصور» و «تقصیرها»، به شدت توبیخ شده است.
تکمیلی:
فرماندار بروجرد خبر عزل خود را در برخی از سایتهای خبری شایعه و کذب اعلام کرد.
منوچهر فراقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمآباد ضمن کذب بودن خبر عزل خود در برخی از سایتها گفت: با تمام قوت به کار خود ادامه میدهیم و تا این لحظه هیچ نامه و مطلبی مبنی بر عزل اینجانب از سوی هیچ مسئولی اعلام نشده است.
این مسئول عنوان کرد: مطالبی که در برخی از سایتها مبنی بر لغو سفر سیدحسن خمینی به بروجرد باعث حذف اینجانب شده را کذب میدانیم و همچنان به کار خود در سمت فرمانداری شهرستان بروجرد ادامه میدهیم.
وی افزود: ضمن ارادت ویژه به نوه عزیز امام(ره) و به خانواده ایشان، همه مطالب و خبرهایی که علیه بنده مبنی بر عزل و برکناری اینجانب از سوی برخی سایتها منتشر شده را تکذیب میکنم.


