هشدار مهاجم بوسنی به عقاب ها
با توجه به آمادگی ادین ژکو مهاجم منچسترسیتی، مدافعان عقاب ها در دیدار برابر تیم بوسنی در جام جهانی قطعا کار زیادی پیش رو دارند.
به گزارش سان نیوز آنلاین، ژکو در دیدار شنبه شب مقابل اورتون با دو گل خود شانس منچسترسیتی را برای قهرمانی در لیگ برتر انگلیس افزایش داد و مانوئل پیگرینی او را جزو بهترین مهاجمان جهان توصیف کرد.
منچسترسیتی توانست با گل های ژکو با نتیجه سه بر دو به برتری دست یابد و بالاتر از لیورپول در صدر جدول لیگ برتر انگلیس بایستد.
در این دیدار ، سرخیو آگوئرو در دقیقه 22 ، ژکو در دقایق 43 و 48 برای منچسترسیتی گلزنی کردند. راس بارکلی و روملو لوکاکو نیز دو گل اورتون را به ثمر رساندند.
بوسنی و هرزگووین ، نیجریه ، ایران و آرژانتین در جام جهانی برزیل که حدود 40 روز دیگر آغاز می شود، هم گروه هستند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



