صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس سازمان محیط زیست در گفت‌وگو با فارس:

پارک پردیسان به هیچ عنوان واگذار نمی‌شود

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینکه پارک پردیسان به هیچ عنوان به شهرداری واگذار نمی‌‌شود، گفت: این پارک متعلق به شهروندان تهران و سازمان محیط زیست بوده و همین‌طور نیز خواهد بود.
کد خبر: ۳۹۷۷۷۱
| |
3468 بازدید

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینکه پارک پردیسان به هیچ عنوان به شهرداری واگذار نمی‌‌شود، گفت: این پارک متعلق به شهروندان تهران و سازمان محیط زیست بوده و همین‌طور نیز خواهد بود.

معصومه ابتکار در گفت‌وگو با فارس درباره واگذاری پارک پردیسان به شهرداری تهران اظهار داشت: در این باره هیچگونه واگذاری قرار نیست صورت گیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه افزود: در این باره بحث بهره‌برداری در موضوعات مختلف است که بر اساس قوانین و مقررات ممکن است همکاری‌ها و مشارکت‌‌هایی با دستگاه‌های مختلف صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: پارک پردیسان متعلق به مردم تهران و سازمان محیط زیست است و همین روند نیز ادامه خواهد داشت و هیچگونه واگذاری درباره آن صورت نخواهد گرفت.

به گزارش فارس، محمد حقانی عضو شورای اسلامی شهر تهران چندی پیش در این باره گفته که واگذاری نگهداشت پارک پردیسان به شهرداری تهران ظرف 2 ماه آینده انجام می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری مکلف است براساس این طرح به پارک پردیسان که تنها پارک اکولوژیک تهران است و روی تپه‌های چهارگانه قرار دارد رسیدگی کند و مالکیت این پارک در اختیار محیط زیست است و شهرداری نسبت به ساخت و ساز پارک براساس طرح مصوب اقدام می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟