صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مسمومیت 1050 نفر در مرند

کد خبر: ۳۹۷۴۳۶
| |
4470 بازدید
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان شرقی گفت:‌ وضعیت عمومی مسمومین غذایی در روستای مرکید و اطراف آن واقع در آذربایجان شرقی خوب است.

به گزارش ایسنا، حسینقلی زاده درباره حادثه مسمومیت غذایی پیش آمده برای بیش از 1000 نفر از اهالی یکی از روستاهای آذربایجان شرقی گفت: طبق اظهارات مردم، گویا مراسمی در یکی از مساجد این روستا برگزار شده و شرکت‌کنندگان در این مراسم پس از صرف غذا دچار مسمومیت شده‌اند به طوری که تعدادی با علائم سردرد، تهوع، استفراغ، دل پیچه و اسهال به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

وی ادامه داد:‌ به دنبال گزارش این حادثه 16 دستگاه آمبولانس با همکاری شهرستان‌های اطراف و تبریز به محل اعزام شد و اقدامات سرپایی لازم و همچنین انتقال برخی از بیماران به بیمارستان صورت گرفت.

وی تاکید کرد:‌ هنوز علت این مسمومیت مشخص نیست اما در مجموع وضعیت عمومی مسموم شدگان خوب است و اغلب آنها به صورت سرپایی درمان شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا