هدف و برنامه اصلی من کسب مدال در المپیک برزیل است
اسماعیلپور: حضور در قهرمانی آسیا به نفعم تمام شد
کد خبر: ۳۹۶۹۹۴
| | 2148 بازدید
قهرمان وزن 61 کیلوگرم کشتی آزاد آسیا گفت: حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا به نفعم تمام شد.
مسعود اسماعیلپور در گفتوگو با فارس، در خصوص کسب عنوان نخست رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا گفت: شاید پیش از حضور در این مسابقات تردید داشتم، اما حالا میبینم که حضور در این مسابقات خیلی به نفعم تمام شد. هدف و برنامه اصلی من کسب مدال در المپیک برزیل است و هر چه بیشتر در این رقابتها به میدان بروم آبدیدهتر و باتجربهتر میشوم.
وی ادامه داد: حریفانی که با آنها کشتی گرفتم هر سه عنوانداران جهانی بودند که حریفان مستقیم من در مسابقات آتی هم خواهند بود. حریف قزاق در جام تختی تمام ایرانیها را شکست داد و قهرمان شد. حضور در این مسابقات برای من مفید بود و به نفعم شد.
دارنده مدال طلای وزن 61 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی آسیا در خصوص مرحله نهایی انتخابی تیم ملی گفت: هر کشتیگیری که شایستهتر باشد به دو بنده تیم ملی خواهد رسید. خیلیها در این مدت در کوران مسابقات نبودند در حالی که ما تحت فشار تمرینات در اردوها بودیم. کشتی گرفتن برای آنها نسبت به من راحتتر است.
اسماعیلپور خاطرنشان کرد: تمام حریفان داخلی از هم شناخت دارند، اما هدف کوتاهمدت من رسیدن به دوبنده تیم ملی در بازیهای آسیای و جهانی است. هدف از حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا هم کسب نتیجه نبود بلکه رفع نقاط ضعف و ایرادات فنی بود که امیدوارم کادر فنی رضایت داشته باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


