حبیبی: وحدت اصولگرایان مشکل اما ممکن است

کد خبر: ۳۹۵۵۳۹
| |
3407 بازدید

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: جلسه مشترک برخی اصولگرایان با جامعه روحانیت مبارز ادامه دارد، در این جلسه چگونگی راه‌های تقویت این هماهنگی بین عامه اصولگرایان است و گروه، حزب یا تشکیلات خاصی مورد نظر نیست.

به گزارش فارس، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی عصر امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسم ختم مرحوم حاج سیداحمد امیرحسینی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه جزئیات جلسه مشترک برخی اصولگرایان با جامعه روحانیت مبارز چیست؟ اظهار داشت: این جلسه برای هماهنگی و وحدت بین اصولگرایان برگزار می‌شود. در این جلسه چگونگی راه‌های تقویت این هماهنگی بین عامه اصولگرایان است و گروه، حزب یا تشکیلات خاصی مورد نظر نیست.

حبیبی ادامه داد: اما چون وحدت همه نیروهای انقلاب من‌جمله جریان اصولگرایی را یک موضوع اساسی برای انقلاب می‌دانیم به همین دلیل دعوت آقای تقوی را پذیرفتیم.

وی ازود: در این جلسه تا به حال به وحدت عملیاتی نرسیده‌ایم و به نظرم این نقطه ضعف نیست.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: برای تداوم انقلاب قاعدتاً کسانی که دل در گرو انقلاب دارند را در یک صف باید دید و علت پذیرش دعوت هم این بود که ما هم خودمان را جزء صفی از دلسوزان انقلاب می‌دانیم.

حبیی در پاسخ به خبرنگار دیگری که پرسید آیا فکر می‌کنید اصولگرایان تا زمان انتخابات به یک وحدت کامل برسند یا خیر،‌ گفت: چه طیف اصلاح‌طلبان و چه اصولگرایان برای وحدت 100درصدی راه دشواری را در پیش دارند البته من وحدت اصولگرایان را مشکل اما ممکن می‌دانم و معتقدم چیز غیرممکنی وجود ندارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت