صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قرص‌های لاغری حاوی «شیشه» هستند

کد خبر: ۳۹۵۰۰۴
| |
4159 بازدید
در پی مرگ ۳ هموطن بر اثر استفاده از قرص‌های لاغری تبلیغ شده در شبکه‌های ماهواره‌ای، قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از وجود ماده مخدر شیشه در این قرص‌ها خبر داد.

به گزارش فارس، علیرضا جزینی از وجود ماده مخدر شیشه در قرص‌های لاغری خبر داد.

وی گفت: ما تعدادی از این قرص‌ها را در اختیار آزمایشگاه تخصصی پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار دادیم که نتایج نشان داد در این محصولات مواد محرک متاآمفتامین یا به اصطلاح «شیشه» به کار رفته است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: وظیفه شناسایی داروهایی که غیر استاندارد است و حاوی مواد محرک متاآمفتامین هستند، با وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت هر کدام را که به ما معرفی کند، با آن به صورت قانونی برخورد می‌شود.

وی وظیفه برخورد با فروشندگان قرص‌های لاغری را بر عهده پلیس مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد.

چندی پیش رئیس سازمان غذا و دارو کشور از مرگ 3 هموطن بر اثر مصرف قرص‌های لاغری تبلیغ شده در شبکه‌های ماهواره‌ای خبر داده بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی