صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فتح‌الله‌زاده به کمیته انضباطی نمی‌رود

کد خبر: ۳۹۴۳۹۵
| |
2325 بازدید
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز (یکشنبه) به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نخواهد رفت.

به گزارش تسنیم، اظهارات مدیرعامل، مدیرفنی و سرپرست تیم فوتبال استقلال در مورد تیم ملی و فدراسیون فوتبال که پس از کشمکش بین این باشگاه با فدراسیون بر سر حضور بازیکنان ملی‌پوش استقلال در تیم ملی صورت گرفت،‌ احضار هر سه نفر را به کمیته انضباطی در پی داشت. 

قرار است امروز (یکشنبه) طی نشستی در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به آنچه که علی فتح‌الله‌زاده، منصور پورحیدری و میرشاد ماجدی در مورد تیم ملی و کارلوس کی‌روش گفته‌اند رسیدگی شود، جلسه‌ای که مدیرعامل باشگاه استقلال در آن شرکت نخواهد کرد.

علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال به دلیل کارهای شخصی نمی‌تواند در این جلسه حاضر شود و وکیل خود را به کمیته انضباطی فدراسیون خواهد فرستاد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟