صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارش مجلس درباره اقتصاد مقاومتی در جلسات آتی مجلس

کد خبر: ۳۹۳۱۵۵
| |
2842 بازدید

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی از گزارش مجلس درباره اقتصاد مقاومتی در جلسات آتی مجلس خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان اردیبهشت‌ماه جدول زمانبندی روشنی برای حرکت به سمت اهداف اقتصاد مقاومتی تعیین و تهیه شود.

به گزارش خانه ملت، محمدرضا باهنر در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 26 فروردین‌ماه) مجلس شورای اسلامی پس از توضیحات و گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اقتصاد مقاومتی گفت: گاهی اوقات برخی نمایندگان می‌گویند که این گزارشات چه نتیجه‌ای دارد، اما تا آنجایی که اطلاع داریم دولت در رابطه با مباحث اقتصاد مقاومتی در حال برنامه‌ریزی و تعیین وظایف دستگاه‌ها است و خوشبختانه مرکز پژوهش‌ها و مجلس اقدامات مناسب و سنگینی را شروع کرده و بنده هم جلساتی را با روسای کمیسیون‌ها در این رابطه برگزار کردم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدواریم تا پایان اردیبهشت‌ماه جدول زمانبندی روشنی برای حرکت به سمت اهداف اقتصاد مقاومتی تعیین و تهیه شود. از طرف دیگر مجلس در جلسات آتی گزارشی از عملکرد خود در رابطه با تحقق اقتصاد مقاومتی ارائه می‌کند، اما مهم این است که باید به این باور برسیم که اقتصاد مقاومتی یک پروژه نیست، بلکه یک رویکرد است و جهت‌گیری کشور در این رابطه باید تنظیم شود.

وی با اشاره به گزارش طیب‌نیا وزیر اقتصاد درباره اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: اقداماتی که در گزارش وزیر اعلام شد، بخشی از آن توصیفی بود که باید کمی شود و آنهایی که کمی است و عدد و جدول زمانبندی دارد را می‌توان در آینده مورد ارزیابی قرار داد. همچنین همت قوه مجریه و مقننه همت خوبی است و امیدواریم با همگرایی کار را به جلو ببریم.

نایب‌رئیس مجلس ادامه داد: ناچارهستیم که جلسات علنی مجلس را به این بخش مهم اختصاص دهیم تا زمانی که این موضوع در میان مسئولان و جامعه ملکه شود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟