میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«کتک زدن مشروط بچه ها» تصویب شد!

نمایندگان پارلمان به این پیشنهاد جایگزین رای دادند که پدران و مادران در ادب کردن بچه های خود مجاز به کتک زدن غیرخشونت آمیز آنها هستند و تنها تا جائیکه به سلامتی روحی و جسمی آنها صدمه وارد نشود.
کد خبر: ۳۹۲۳۱۱
| |
26605 بازدید

نمایندگان پارلمان لبنان در جلسه قانونگذاری خود ضمن مخالفت با یک پیشنهاد، ماده قانونی « کتک زدن مشروط بچه ها برای ادب کردن آنها» را تصویب کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه لبنانی « النهار»، نمایندگان با پیشنهاد « سیمون ابی رمیا» برای لغو ماده قانونی مجاز بودن خانواده ها و معلم ها برای کتک زدن بچه ها در جریان بررسی طرح قانون مجازات ها موافقت نکردند.

براساس این گزارش ۳۶ نماینده با لغو این ماده قانونی مخالفت و ۳۴ نماینده موافقت کردند و بنابراین پیشنهاد ابی رمیا تصویب نشد.

اما نمایندگان پارلمان به این پیشنهاد جایگزین رای دادند که پدران و مادران در ادب کردن بچه های خود مجاز به کتک زدن غیرخشونت آمیز آنها هستند و تنها تا جائیکه به سلامتی روحی و جسمی آنها صدمه وارد نشود.

النهار نوشت :« تمام سلام» نخست وزیر و « نبیه بری» رییس مجلس از جمله ۳۶ تن نمایندگان پارلمان لبنان بودند که به لغو تنبیه کتک زدن بچه ها رای ندادند و با آن موافقت کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات