صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلسه ۴ ساعته دایی با منتقمی و پنجعلی

کد خبر: ۳۸۹۵۲۵
| |
6058 بازدید

علی دایی ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت و در جلسه‌ای ۴ ساعته با منتقمی و پنجعلی نقطه‌نظرات خود را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به منظور در میان گذاشتن مشکلات بازیکنان و رفع آنها ظهر امروز به مدت چهار ساعت به باشگاه پرسپولیس رفت و در جلسه‌ای با بهروز منتقمی قائم‌مقام و پنجعلی سرپرست تیم شرکت کرد. در این جلسه دایی نقطه‌نظرات خود را درباره پرداختی به بازیکنان به مسئولان باشگاه ارائه کرد.

در خصوص دو بازی آینده نیز طرفین با یکدیگر بحث و گفت‌وگو کردند. همچنین در این جلسه از علی دایی بابت عملکردش تقدیر و تشکر شد. از این به بعد هم مقرر گردید دیگر هیچ چک و پول دستی به بازیکنان پرسپولیس داده نشود و پرداختی‌ها به بازیکنان پس از دریافت شماره‌حساب‌هایشان انجام شود. این در شرایطی است که امروز به بازیکنان ابلاغ شد شماره‌حساب‌های بانکی خود را هرچه سریعتر برای دریافت برخی از مطالباتشان به باشگاه بدهند. در این جلسه مسئولان مالی باشگاه پرسپولیس نیز حضور داشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟