صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مارتينو: از قرعه بارسا خوشحال نيستم

کد خبر: ۳۸۸۲۴۹
| |
2941 بازدید
سرمربي آرژانتيني تيم بارسلونا اعتراف کرد از قرعه تيمش در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا راضي نيستم. قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا روز گذشته (جمعه) در مقر يوفا در شهر نيون سوئيس برگزار و براساس آن مشخص شد که تيم فوتبال بارسلونا، قهرمان فصل گذشته لاليگا بايد با اتلتيکومادريد، تيمي ديگر از ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا روبه‌رو شود و به اين ترتيب شمار جدال‌هاي اين 2 تيم در فصل جاري به 6 بازي خواهد رسيد.

به گزارش تسنيم، خراردو مارتينو، سرمربي آرژانتيني بارسلونا که تيمش در حال حاضر در جدول رده‌بندي لاليگا با يک امتياز کمتر از اتلتيکومادريد در رده سوم قرار دارد، در 3 مصاف مردانش با روخي بلانکو (2 بار آن در سوپرجام اسپانيا و يک بار ديگر در لاليگا) تنها يک بار طعم پيروزي را چشيده است. به همين دليل انتظار مي‌رفت که او از رويارويي مجدد با تيم تحت هدايت هموطن‌اش، ديه‌گو سيمئونه چندان راضي نباشد.

مارتينو درباره قرعه‌اي که نصيب تيمش شده است، گفت: بالاخره بايد با يک تيم روبه‌رو مي‌شديم اما اعتراف مي‌کنم که از روبه‌رو شدن با اتلتيکومادريد راضي نيستم.

در همين حال آندوني سوبي سارتا، مديرورزشي باشگاه بارسلونا به خطري که از جانب اتلتيکومادريد، کاتالان‌ها را تهديد مي‌کند اشاره داشت و گفت: اتلتيکومادريد يکي از بهترين‌ تيم‌هاي اروپاست. در مرحله قبل هم ما با منچسترسيتي روبه‌رو شديم که سخت‌ترين بازي مرحله يک هشتم نهايي بود و حالا هم يکي ديگر از سخت‌ترين بازي‌‌ها را بايد انجام دهيم. ما فيناليست جام حذفي شده‌ايم و در جدول رده‌بندي لاليگا هم جزو بالانشين‌ها هستيم. در اين 2 ماه پيش رو سرنوشت‌ اين فصل‌مان مشخص خواهد شد.

بازي رفت تيم‌هاي بارسلونا و اتلتيکومادريد در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در تاريخ 12 فروردين در ورزشگاه نيوکمپ و بازي برگشت 20 فروردين در ورزشگاه ويسنته کالدرون شهر مادريد برگزار مي‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟