میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت سه فرمانده مهم داعش در سوریه

کد خبر: ۳۸۷۸۳۶
| |
8753 بازدید

گروهک تروریستی موسوم به دولت اسلام در عراق و شام (داعش)، از هلاکت سه تن از سران برجسته خود با تابعیت‌های کویتی، لیبیایی و بلژیکی خبر داد.

 به گزارش العالم،  بنا بر آنچه امروز (چهارشنبه) در صفحه این گروهک تروریستی در توئیتر درج شده، اسامی کشته شدگان عبارت است از: ابو حصه با تابعیت کویتی، فضل العوکلی اهل لیبی و ابو المثنی با تابعیت بلژیکی.
 
داعش همچنین اعلام کرده که ابوحصه در حمله انتحاری به پست بازرسی ارتش سوریه کشته شده است، اما درباره چگونگی هلاکت دو سرکرده دیگر مطلبی منتشر نشده است.
 
دیروز (سه شنبه) نیز گروهک داعش از هلاکت "حازم المصری" یکی از سرکردگان بارز و مصری تبار خود در سوریه خبر داده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار