میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گزارش بانک جهانی درباره تغییرات پول ملی ایران

بانک جهانی با بررسی تغییرات ارزش ۲۹ پول ملی مهم در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد ۱۸ ارز در این سال با افت ارزش خود مواجه شده اند که ریال ایران با افت ۳۴ درصدی در صدر آن ها قرار گرفته است.
کد خبر: ۳۸۲۵۹۹
| |
10696 بازدید

بانک جهانی در گزارشی از تغییرات ارزش 29 پول ملی در سال 2013 اعلام کرد ریال ایران بیشترین افت ارزش را در این سال تجربه کرده است.

به گزارش تسنیم، بر اساس این گزارش ارزش ریال ایران در برابر دلار طی سال میلادی گذشته 33.9 درصد کاهش یافته که بالاترین افت ارزش در میان پول ملی 29 کشور مهم دنیاست. ریال ایران در سال 2012 نیز 11.6 درصد از ارزش خود را از دست داده بود.
 
بر این اساس، از میان 29 کشور مورد بررسی، 18 کشور با افت ارزش پول ملی خود در سال 2013 مواجه شده اند.
 
ارزش ین ژاپن در برابر دلار طی این سال 18.2 درصد کاهش یافته و پوند انگلیس با افت 1.4 درصدی، روبل روسیه با افت 2.5 درصدی و لیر ترکیه با افت 5.5 درصدی ارزش خود مواجه شده اند.
 
ارزش پول ملی آرژانتین نیز 16.9 درصد، اندونزی 10.4 درصد و آفریقای جنوبی 14.9 درصد کاهش یافته است.
 
روپیه هند نیز در سال 2013 با افت 8.8 درصدی ارزش خود مواجه شده است. ایران معادل 5 میلیارد دلار روپیه هندی انباشته شده در بانک های هندی دارد.
 
بر اساس گزارش بانک جهانی، ارزش یورو در سال 2013 در برابر دلار 3.3 درصد افزایش داشته است. ارزش یوان چین نیز 2.6 درصد بیشتر شده و ریال عربستان کاهش یا افزایش ارزش در سال 2013 نداشته است.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت