صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخستین حضور ثابت بیت آشور در ترکیب ونکوور

کد خبر: ۳۷۷۴۹۰
| |
2780 بازدید
مدافع تیم ملی فوتبال ایران نخستین بار از ابتدا برای تیمش به میدان رفت.

به گزارش فارس، ونکوور وایتکپس در دومین دیدار دوستانه پیش فصل خود باز هم با نتیجه دو بر یک شکست خورد.

این دیدار که در ورزشگاه کینو اسپورت کامپلکس برگزار شد، وایتکپس پس از شکست نخست خود در دیدار دوستانه با نتیجه دو بر یک، این بار به سیاتل ساوندرز با نتیجه‌های مشابه باخت.

در این دیدار استیون بیت آشور برای نخستین بار در ترکیب ثابت تیم جدیدش قرار گرفت و نمایش خوبی هم داشت.

کارل رابینسون که هدایت وایتکپس را در اختیار دارد در مورد این دیدار گفت: برد و باخت بخشی از فوتبال است. در این بازی همه دیدند که نمایش دو تیم خوب بود. حریف از دو شانسی که به دست آورد بهترین استفاده را برد. ما هم یک پنالتی را از دست دادیم و چند فرصت گلزنی خوب در اواخر دیدار را به هدر دادیم. این پیکار در دیدارهای پیش فصل است و توجه چندانی به نتیجه‌ها نمی‌کنم. بیشتر روی آمادگی بدنی بازیکنان و همکاری آنها در جریان دیدار تمرکز دارم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟