صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید داروی ضد سرطان در کشور

کد خبر: ۳۷۶۱۱۳
| |
5489 بازدید

سخنگوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با افتتاح خط تولید داروی «پگ - فیلگراستیم» برای بیماران سرطانی، ایران به جمع کشورهای تولید داورهای کننده ضدسرطان پیوست.

«محمد هاشمی» در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: خط تولید داروی «پگ - فیلگراستیم» برای بیماران سرطانی امروز(سه شنبه) با حضور معاون وزیر بهداشت در شرکت سیناژن افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: از این پس بیماران سرطانی دارویی را که تاکنون حتی مشابه خارجی آن در بازار حضور نداشته، در اختیار خواهند داشت.

هاشمی تصریح کرد، این دارو بر اساس آخرین سطح فن آوری تولید داروهای نوترکیب تولید شده و تبدیل آن به شکل پگیله (تولید انبوه) باعث سهولت مصرف و افزایش کارایی آن می شود.

وی ادامه داد: تکنولوژی تولید این دارو در اختیار کشورهای معدودی قرار دارد و ایران نیز اکنون به جمع کشورهای تولیدکننده داروی بیوسیمیلار(سرطانی) پیوست.

سخنگوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت گفت: علی رغم نبود وجود مشابه خارجی این دارو، قیمت داروی ایرانی به مراتب ارزان تر است و درصورتیکه شرکت های بیمه در جهت تحت پوشش قرار دادن این دارو مساعدت کنند، بیماران فراوانی از مزایای متعدد آن در مقایسه با انواع مشابه بهره مند خواهند شد.

هاشمی ادامه داد: علی رغم اینکه قیمت داروی ایرانی به مراتب کمتر از داروی برند است، اما پوشش بیمه ای این دارو می تواند کمک بزرگی به بیماران سرطانی کشور در جهت کاهش آلام و عوارض ناشی از درمان های شیمیایی باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟