ارزیابی ظریف از سخنرانی سالانه اوباما

کد خبر: ۳۷۴۹۹۶
| |
8218 بازدید
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه «سی ان ان» در واکنش به سخنرانی سالانه رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که اظهارات «باراک اوباما» بیشتر جنبه «مصرف داخلی» داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، «جیم اسکیتو» خبرنگار سی ان ان با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در تهران دیدار کرد تا واکنش وی را به سخنرانی سالانه «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا بداند که تصریح کرده بود دیپلماسی آمریکا به حمایت از فشار، پیشرفت هسته‌ای ایران را متوقف کرده است.

ظریف در پاسخ به سی ان ان تصریح کرد که چنین اظهارات کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا بیشتر مصرف داخلی دارد و برای مخاطبان خود کشور آمریکا است.

وی گفت: مهم نیست که چطور آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند حرف‌ها را برای مصارف داخلی خود بچرخانند. وقتی به ایران مربوط شود، اهمیت پیدا می‌کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی