توضیحات باهنر درباره تغییر دستور طرح ریزگردها
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به دلیل تأخیر در بررسی طرح الزام دولت به حمایت از استان هایی که مورد هجوم ریزگردها،گفت: دولت به صورت غیر رسمی اعلام کرده که یک لایحه جامع به منظور بررسی موضوع ریزگردها و محیط زیست تنظیم شده است.
محمدرضا باهنر در نشست علنی امروز (سه شنبه 1 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی، درباره تغییر دستور طرح الزام دولت به حمایت از استان هایی که مورد هجوم ریزگردها گفت: دولت به صورت غیر رسمی اعلام کرده که یک لایحه جامع به منظور بررسی موضوع ریزگردها و محیط زیست تنظیم شده است و کمیسیون کشاورزی مجلس نیز طرحی را در این زمینه تهیه کرده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر افزود: اعتقاد ما این است که اگر دولت طی مدت حدود 20 روز آینده لایحه مربوطه را ارائه دهد برخی مشکلات در این زمینه رفع خواهد شد.
عضو کمییون اصل 90 مجلس افزود: طرح کمیسیون کشاورزی مجلس برای موضوع ریزگردها مغایر اصل 75 است و بار مالی دارد به همین دلیل در صورتی که دولت لایحه مربوطه را ارائه دهد از طرح کمیسیون کشاورزی و همچنین لایحه دولت استفاده می کنیم تا دغدغه نمایندگان در این خصوص برطرف شود.


