صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جلالی سرمربی تراکتورسازی ماند!

کد خبر: ۳۶۹۵۳۰
| |
8085 بازدید
سرمربی مستعفی تراکتورسازی در سمت خود باقی ماند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجید جلالی پس از توافق با مدیران این باشگاه همچنان به کارش ادامه خواهد داد.

ابقای جلالی در حالی صورت گرفته که حمید زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی از توافق با آنتونیو اولیویرا سرمربی فصل گذشته سرخ‌پوشان تبریز خبر داده بود. همچنین عصر امروز (دوشنبه) هم جلالی به باشگاه رفته و تسویه حساب کرده بود اما ظاهرا 2 طرف در مذاکره‌ای مجدد به همکاری با هم رضایت داده‌اند.

جلالی پیش از این در نامه‌ای به اعضای هیئت مدیره خواستار رفع برخی مشکلات و برآورده شدن خواسته‌هایش شده بود.

گفته می‌شود وجود مشکلات مالی برای عقد قرارداد با اولیویرا یکی از دلایل اصلی تصمیم مدیران تراکتورسازی برای ابقای جلالی بوده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی