سپاهان چراغ خاموش به صدر نزدیک می‌شود

کد خبر: ۳۶۹۴۸۶
|
۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۹ 06 January 2014
|
3009 بازدید
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت که این تیم چراغ خاموش به سمت صدر جدول و قهرمانی در لیگ برتر نزدیک می‌شود.

محسن شریفی، مهاجم تیم فوتبال سپاهان که تک گل 3 امتیازی این تیم را در دیدار مقابل صبای قم به ثمر رساند به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: خوشحالم که تیم ما در مسیر برد قرار گرفته و همه تیم‌ها را یکی پس از دیگری از پیش رو برمی‌دارد. بعد از مدتی که پیروز نمی‌شدیم سومین برد با ارزش‌مان را هم مقابل صبا در خارج از خانه کسب کردیم، نتیجه‌ای که نشان می‌دهد تیم ما روی نوار پیروزی قرار گرفته است.

این مهاجم جوان تیم فوتبال سپاهان اصلی‌ترین هدف تیمش در فصل جاری لیگ برتر را دستیابی به قهرمانی عنوان کرد و گفت: هدف ما قهرمانی است و بعد از مدتی وقفه دوباره به مسیر قهرمانی برگشتیم. با توجه به اینکه سپاهان طی سال‌های گذشته یکی از بهترین تیم‌های ایران بوده است، از این تیم انتظاری بیشتر از این هم نمی‌رود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: فاصله 5 امتیازی‌مان با صدر جدول اصلاً نگران‌کننده نیست، چون تیم‌مان در مسیر موفقیت قرار گرفته و چراغ خاموش به سمت صدر جدول و قهرمانی پیش می‌رود.
شریفی در مورد گلی که در دیدار با صبا به ثمر رساند نیز گفت: خوشحالم که با سانتر زیبای حاج‌صفی گل خوبی به صبا زدم. واقعاً بدون اغراق باید بگویم حاج‌صفی یکی از بهترین بازیکنان لیگ برتر است که بازی و سانترهایش برای مهاجمان نعمتی محسوب می‌شود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت