لغو مجمع سالیانه فدراسیون سوارکاری

کد خبر: ۳۶۹۱۷۹
|
۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰ 05 January 2014
|
2382 بازدید
مجمع سالیانه فدراسیون سوارکاری که قرار بود 20 دی ماه در جزیره کیش برگزار شود، لغو شد.

فدراسیون سوارکاری اعلام کرد با توجه به اینکه این مجمع طی 3 سال گذشته برگزار نشده است و موارد بسیاری مطرح شده که باید در این مجمع مطرح و تصویب شود، بر این اساس برگزاری آن در جزیره کیش لغو و زمان و مکان جدید متعاقبا اعلام می شود.

به گزارش ایرنا، مسوولان فدراسیون سوارکاری در حالی در تدارک برگزاری مجمع سالیانه این فدراسیون هستند که قرار است مجمع انتخاباتی فدراسیون به زودی از سوی وزارت ورزش و جوانان برگزار شود اما زمان آن هنوز اعلام نشده است.

محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان روز چهارشنبه 27 آبان ماه با صدور حکمی موسی لنکرانی را به عنوان سرپرست فدراسیون سوارکاری منصوب کرد و از وی خواست تا ضمن انجام امور جاری نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون اقدام کند. 

پیش از این محمود حیدری سرپرستی فدراسیون سوارکاری را بر عهده داشت.

لنکرانی سرپرست کنونی فدراسیون سوارکاری که بازنشسته محسوب می شود نیز برای ریاست این فدراسیون ثبت نام کرده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت