ابراهيم زاده: به سادگي به استقلال باختيم

کد خبر: ۳۶۸۹۴۰
| |
3264 بازدید
سرمربي تيم فوتبال راه آهن تهران در کنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي با استقلال شرکت کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگارن، منصور ابراهيم زاده سرمربي تيم فوتبال راه آهن سورينت که در بازي امروز از تيم استقلال تهران شکست خورده بود رد کنفرانس خبري بعد از بازي گفت: ما به سادگي به استقلال باختيم. فوتبال روی خوبش را به ما نشان نداد، در طول بازی استقلال فقط یک کرنر زد و این نشان دهنده خوب بودن ما است. استقلال روی یک حرکت ساده به گل رسید و چیز دیگری نمی‌توانم بگویم. در دقیقه 92 داور می‌توانست برای ما پنالتی بگیرد در بازی با نفت مثل همین صحنه را علیه ما پنالتی گرفتند.
 
وي در مورد اینکه استقلال اتفاقی گل زده گفت: نگفتم اتفاقی بلکه گفتم که استقلال همان یک موقعیت را داشت و روی یک حرکت ساده گل زد. من نگفتم استقلال بد بوده یا ما بد بودیم، گفتم آنها یک موقعیت گل داشتند و به گل  رسیدند. مسلما روی تمام حرکات استقلال کار کرده بودیم و در فوتبال تیمی که اشتباه می‌کند گل می‌خورد و ما هم اشتباه کردیم و گل خوردیم. اگر می‌خواهید مطلب خاصی را بگویید به من هم بگویید آن را دنبال کنم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت