مرگ مشکوک عامل حمله به سفارت ایران در بیروت

در حالی که طی یکی دو روز اخیر و پس از بازداشت ماجد‌الماجد، رهبر گروه وابسته به القاعده ـ که هدایت حمله به سفارت ایران را بر عهده داشت ـ مهم‌ترین بحث‌ها پیرامون چگونگی بازجویی از وی دور می‌زد، اینک خبر می‌رسد که وی در بیمارستان مرده است؛ موضوعی که بار دیگر مباحث ابهام‌آمیز پیرامون وی را ‌تشدید می‌کند.
کد خبر: ۳۶۸۸۴۶
|
۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲ 04 January 2014
|
28977 بازدید
|
مرگ مشکوک عامل حمله به سفارت ایران در بیروتدر حالی که طی یکی دو روز اخیر و پس از بازداشت ماجد‌الماجد، رهبر گروه وابسته به القاعده ـ که هدایت حمله به سفارت ایران را بر عهده داشت ـ مهم‌ترین بحث‌ها پیرامون چگونگی بازجویی از وی دور می‌زد، اینک خبر می‌رسد که وی در بیمارستان مرده است؛ موضوعی که بار دیگر مباحث ابهام‌آمیز پیرامون وی را ‌تشدید می‌کند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «دیلی استار» لبنان به نقل از خبرگزاری دولتی این کشور، خبر داده که ماجد محمد الماجد، رهبر گردان‌های عبدالله عزام (وابسته به القاعده) که طراحی حمله به سفارت ایران در بیروت را بر عهده داشت، ساعتی پیش در بیمارستان مرده است.
 
این خبر در حالی اعلام می‌شود که ‌بر ‌پایه گزارش‌های قبلی، دولت لبنان در پی فراهم کردن مقدمات بازجویی از وی بوده و دولت ایران نیز ‌خواسته بود تا در روند بازجویی از ماجد حضور داشته باشد.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز به نقل از یک ژنرال لبنانی ـ که نخواسته نامش فاش شود ـ می‌نویسد: مرگ ماجد در اثر نارسایی کلیوی رخ داده است.

گفتنی است، در پی بازداشت ماجد، اخبار متعددی درباره ارتباط وی با عربستان سعودی و دستور گرفتن مستقیم وی از بندر بن سلطان، رئیس اطلاعات عربستان منتشر شد که بازجویی از وی می‌توانست به روشن شدن ابعاد این موضوع کمک کند.

در پی انتشار این اخبار بود که دولت عربستان از لبنان ‌خواست ‌در ازای دریافت سه میلیارد دلار، ماجد را به آن‌ها تحویل دهد؛ اما با این درخواست ‌موافقت نشد.
 
همین موضوعات سبب می‌شود، انتشار ناگهانی خبر مرگ ماجد، امری مشکوک جلوه کرده و به ابهامات پیرامون نقش برخی کشورهای منطقه در حمله به سفارت ایران در لبنان دامن زده شود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۷۹
انتشار یافته: ۸۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
چرا مشكوك . بايد گفت به يقين كشتنش
پاسخ ها
جابر اوشلی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
زنگ خطر برای دستگاه امنیتی و سیاسی لبنان چه ساده مهره اصلی رو از دست دادن .... باید تحقیق کامل اطلاعاتی شود .... درباره مرگ او
arash
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
یکی سئوال بکنه چرا در بیمارستان بستری بوده؟؟؟
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
لعنت خدا بر این تکفیری .
الحمدالله به درک واصل شد .
جواد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
مشکوک بود چون زنده گرفتنش باید همونجا خلاصش میکردن مثلا بن لادن
ایرانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
به ما میگن الکی مرده، بعد ....
منصور
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
پس گروه های اطلاعاتی حزب الله و ایران کجا بودند که اینقدر راحت کشتنش؟
فدوی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
لبنان به علت نوع حکومتش و همسایگیش یا اسراییل و تعد اقوامش که بسیار هم از نظر دینی با هم فاصله دارند ، منطقه ای امن برای خود نمایی سعودی ها شده است . هر چند شواهد حاکی از آن است که با نزدیک شدن اتمام تاریخ مصرف سعودی ها برای آمریکا ، باید منتظر اتفاقاتی باور نکردنی در خود عربستان باشیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
نامردها جعبه سیاهشون رو از بین بردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
جعبه سیاه سه میلیارد دلاری .
.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
شک نکنید که دولت عربستان که پشت همه این جنایات هستند برای اینکه دستشان رو نشود او را از بین بردند. ایران نباید به هیچ وجه در این موضوع کوتاه بیاید.
رسول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
باید پنهانی توسط حزب الله گرفته میشد و به ایران انتقال میدادنش تا اینجوری نشه .
راحت تو زندان مرد !!!
همه هم باور کردن
خسرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
مرگ بر بندر بن شیطان کثیف
پاسخ ها
علی سیف
| United States |
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
مرگ بر رییس بندر بن سلطان یعنی موساد مرگ بر انگلیس
لرکی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
همه خیلی خوب حدس میزنن جریان چیه و برای چی کشتنش یا کی کشتش
فقط ما نمیدونیم باید با این عربستان و آمریکا و انگلیس چه کار باید کنیم از یه طرف آمریکا و دوستان از مبارزه با تروریست حرف میزنن از یه طرف از عربستان و دوستان حمایت میکنن و یکی یکی شیعیان و میکشن.الآن بی بی سی هم یه گزارش کاملی میده انگار نه انگار که کشور خودشون حامی غیر مستقیم این جریاناست و دستشون آغشته به خون جگر گوشه های ماست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
لعنتی!!مردنش هم مث ادمیزاد نبود!!
بد موقعی مرد.میتونست شاه کلید خیلی از مسائل باشه
قضیه خیلی بوداره...یعنی یجورایی مطمئنم مرگ طبیعی نبوده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
خیلی تیزی، بپا خودتو نبری
پاک طینت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
این همان چیزی بود که عربستان وشخص بندربن سلطان میخواست چون اگرماجد زبان باز میکرد خیلی ازرازهای منطقه وافراد فاش میشد.
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
شاید هم اول زبانش باز شده بعد به جهنم رفته مردیکه کثافت تو خیال خودش بهشت منتظرش بوده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
بالاخره اون بدبخت یک چیزهایی می دونست که اگه در بازجویی ها می گفت، برای سعودی ها خیلی بد می شد!
این بود که مردندش!
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
کشتن او کار وهابی های عربستان است .
می خواستند دستشان رو نشود که چنین شد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
باید دید واکنش عربستان چه خواهد بود!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت