صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف صدور مجوز جدید برای موسسات غیرانتفاعی

کد خبر: ۳۶۸۵۳۲
| |
5901 بازدید

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم از توقف صدور مجوز جدید برای موسسات غیرانتفاعی خبر داد و علت این اقدام را توسعه بی‌رویه و نامتوازن این موسسات اعلام کرد.

کارن ابری‌نیا مدیرکل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به توقف صدور مجوز جدید برای موسسات غیرانتفاعی، گفت: توقف صدور مجوز جدید برای موسسات غیرانتفاعی به دلیل توسعه بی‌رویه و نامتوازن آن‌هاست و برای اینکه ادامه تاسیس موسسات با روش منطقی باشد باید ابتدا ظرفیت های خالی را بررسی کنیم.

وی افزود: در حال حاضر 350 موسسه غیرانتفاعی در کشور وجود دارد که برخی از آن‌ها با ظرفیت خالی مواجه‌ هستند و باید از سوی وزارت علوم حمایت شوند.

ابری‌نیا اظهار داشت: موسسات غیر دولتی از بودجه دولتی برخوردار نیستند در صورت وجود ظرفیت خالی با ضرر هنگفتی مواجه می‌شوند و به همین دلیل باید وزارت علوم سیاست‌هایی برای حمایت از این موسسات داشته باشد که یا ظرفیت‌ها پر شود یا مزیت نسبی برای ترغیب دانشجویان به سمت این موسسات ایجاد شود.

وی گفت: سیاست‌های حمایتی را اتخاذ کردیم که در این راستا ابتدا باید وضع موجود را شفاف سازی کنیم و بدانیم در هر منطقه چه تعداد موسسات وجود دارد و فاصله مکانی آن‌ها با دانشگاه‌های دولتی و آزاد به چه میزان است تا بطور کلی آموزش عالی را به صورت مناسب و متوازن در نظر بگیریم تا رقابت ناسالم وجود نداشته باشد.

ابری‌نیا گفت: گام بعدی سیاست‌های حمایتی است که این موسسات ارتقای کیفیت پیدا کنند تا با مزیت نسبی دانشجویان برای حضور در این موسسات ترغیب شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟