صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلیل عجیب مربی استاندارد برای نیمکت نشینی قوچان نژاد

کد خبر: ۳۶۸۲۸۲
| |
7098 بازدید
ورزش > فوتبال ملی - مربی استاندارد لیژ می گوید او در برنامه هایش جایی برای استفاده از یار ایرانی نداشته چون این بازیکن 26ساله پا به سن گذاشته است.

به گزارش خبرآنلاین ؛ گای لوزان سرمربی اسرائیلی استاندارد لیژ می گوید یار ایرانی تیمش جایی در ترکیب این تیم نداشته است چون پا به سن گذاشته است. رضا قوچان نژاد 26 ساله که در سال 2013 بدون شک موفق ترین بازیکن آسیایی فوتبال جهان بوده و با درخشش خود توانست ایران را به جام جهانی فوتبال برساند در حالی از سوی سرمربی تیمش به عنوان یار پا به سن گذاشته معرفی شده است که او در پیش بینی های مختلف سایت های گوناگون بین المللی به عنوان یکی از ستاره های تیم ملی ایران در جام جهانی محسوب می شود.

البته برخورد قهری این سرمری سبب می شود تا قوچان نژاد این فرصت را داشته باشد که با قراردادی ساده تر بتواند انتخابی درست برای آینده فوتبالش داشته باشد. او که با پیشنهادی از لورکوزن آلمان و چارلتون انگلیس روبرو شده است می خواهد با انتقالی بی سر و صدا به دنبال موفقیت به همراه تیم ملی فوتبال ایران در بازی های جام جهانی باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟